Social 21 Iulie 2019 16:32
Premierul Viorica Dancila a reactionat dupa anuntul premierul Boiko Borisov, potrivit caruia Bulgaria va sprijini candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror sef european.

"Imi mentin punctul de vedere. Este opinia domnului Borisov, respect opinia fiecaruia, asa e in democratie, unii sustin o anumita directie, altii sustin o alta directie, eu imi mentin punctul de vedere pentru ca mi se pare un punct de vedere corect. Atata timp cat cerem tuturor sa-si lamureasca anumite aspecte legate de justitie, aceasta regula trebuie respectata de orice cetatean, de la primul pana la ultimul cetatean.

Deci, aceasta este opinia mea, nu o cunosc pe doamna Kovesi, dau intotdeauna dovada de solidaritate feminina, sustin femeile, dar eu cred ca este foarte bine ca si dumneaei sa faca aceste lamuriri", a spus sefa Executivului, citata de stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.