Social 21 Iulie 2019 14:18
Tatal fetitei in varsta de 12 ani care a fost atinsa indecent de un barbat care ulteior a decedat la spital dupa ce jandarmii au fost nevoiti sa foloseasca spray lacrimogen pentru a-l putea incatusa a mentionat ca le multumeste autoritatilor, insa va fi nevoit sa isi duca fiica la un specialist, avand in vedere ca nici nu a putut sa se odihneasca deloc in seara dupa incident.

Barbatul povesteste ca parintii stateu la masa pe terasa, la aproximativ 20 de metri de scena, in momentul in care fetita sa in varsta de 12 ani a venit plangand spunand ca o persoana s-a uitat la ea si a atins-o. Tatal s-a ridicat de la masa si a mers la echipajul jandarmeriei, aflat intre teresa si scena.

Apoi, barbatul a plecat cu jandarmii in cautarea respectivei persoane, iar dupa ce barbatul a fost identificat, individul a luat-o la fuga.

"Daca esti nevinovat, nu fugi. Atunci jandarmii au fugit dupa individ. Au reusit sa-l ajunga din urma. I-au spus sa se potoleasca, sa stea pe loc. Nu a vrut sa colaboreze. Dupa care jandarmii au incercat sa-l imobilizeze

Nu pot decat sa le multumesc jandarmilor. Nu trebuie sa asteptam sa se intample ceva grav cu copiii nostri ca sa actionam. Oricum trebuie sa-mi duc fata la psiholog", a spus tatal fetitei pentru adevarul.ro.

Citeste si: Un barbat, acuzat ca a atins indecent o fata de 12 ani, a murit la spital dupa ce jandarmii au folosit gaze lacrimogene pentru a-l incatusa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.