Social 20 Iulie 2019 17:19
Jandarmeria Suceava a reactionat in cazul barbatului din Vatra Dornei care a murit la spital, in urma unei interventii cu sprayul lacrimogen.

"O patrula de jandarmerie care asigura masuri de ordine in zona Parcului Municipal Vatra Dornei cu ocazia Festivalului de Folclor pentru Copii si Tineret a fost sesizata de o persoana ca in apropierea scenei de spectacol un barbat a atins-o in mod indecent si repetat pe fiica sa, in varsta de 12 ani. Echipajul de jandarmerie s-a deplasat in zona indicata, a identificat persoana in cauza si i-a solicitat acesteia sa se deplaseze in afara zonei de spectacol, in vederea stabilirii identitatii.

Barbatul, in varsta de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant si agresiv, jandarmii fiind nevoiti sa foloseasca materialele de interventie din dotare. La scurt timp barbatul si-a pierdut cunostinta, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Barbatul a fost stabilizat si transportat la spitalul din localitate", potrvit unui comunicat transmis de Jandarmeria Suceava, citat de hotnews.ro.

Parchetul Militar Iasi a preluat cazul si efectueaza o ancheta

"Parchetul Militar a deschis o ancheta, deja au luat dosarul si ei vor face verificari. (...) Un barbat a venit cu fetita lui de mana sa reclame la jandarmerita si baiatul care era in patrula. Fata plangea (...) Au mers sa-l scoata pe barbat din multime, l-au extras, erau in zona adiacenta spectacolului, dar a fost recalcitrant, violent (...). Era destul de corpolent si s-a opus actiunii de imobilizare a jandarmilor (...). In timpul interventiei jandarmilor, i s-a facut rau, a fost chemata salvarea, a fost resuscitat, a fost dus apoi la spital la Vatra Dornei, dupa care a fost transferat la Suceava'', a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Suceava, col. Bogdan Cornaci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.