Social 20 Iulie 2019 11:28
Andrei Caramitru, membru USR, se intreaba de ce nu investesc miliarde in proiecte mari, mentionand ca in alte tari coruptia mare e pe proiecte mari: "La noi nu. De ce?"

"De ce se cheltuiesc sute de milioane de EUR pe borduri?

Evident pentru ca fura. Asta stim cu totii. Insa de ce nu investesc miliarde in proiecte mari? In alte tari - coruptia mare e pe proiecte mari. Pentru ca acolo sunt banii multi. La noi nu. De ce?

Pentru ca Hotii de la noi sunt cei mai prosti. Ca sa faci un proiect mare - ai nevoie de ceva neuroni. Trebuie sa il pui pe hartie. Trebuie sa te gandesti cum il finantezi. Trebuie sa ai manageri de proiect.

Cum noi avem doar niste analfabeti penali - lucrurile stau asa: Se pun la o cafea si se uita in jur. Pe ce pot cheltui bani multi repede? Prostii se gandesc doar la panselute si borduri. Ca asta vad langa cafenea. Atat ii duce capul. Si atata fac. La cate borduri si panselute sunt de discutat intre ei - nu mai au timpul sa se ocupe de altceva. Vorbesc de panselute si cum sa isi imparta banii.

Atata stiu. Cei mai prosti hoti din lume. Sunt la nivelul cel mult al hotilor de buzunare sau al parcagiilor.

Avem nevoie de cativa oameni competenti care sa nu fie hoti. Si se pot face marile investitii. Banii exista - finantam marile proiecte din banii de panselute si borduri supra-evaluate. Expertiza de management de proiect exista - in firmele private serioase. E simplu", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.