Social 18 Iulie 2019 15:51
Patriarhul Daniel i-a acordat, joi, Simonei Halep cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale.

"Simona este pentru multi tineri astazi un simbol al harniciei, perseverentei si sperantei. Ne bucuram sa scoatem in evidenta ca toate realizarile domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort sustinut, prin efort constant.

Pe langa toate acestea insa, Biserica, draga Simona, pretuieste foarte mult faptul ca marturisiti in public prin semnul Sfintei Cruci credinta crestina ortodoxa si prin aceasta aratati ca reprezentati cu fidelitate poporul roman credincios, jertfelnic si talentat", a spus Patriarhul Romaniei, potrivit Basilica.ro.

"Va dorim ani multi, cu sanatate si bucurie si mult ajutor de la Dumnezeu!", i-a urat Preafericirea Sa la oferirea Crucii Patriarhale.

Simona Halep a multumit pentru distinctia primita marturisind ca este onorata si in acelasi timp foarte emotionata.

"Totdeauna multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit si pentru familia in care am crescut. Ma bucur ca sunt romanca, ma bucur ca sunt pe acest pamant si sper sa bucur cat mai multi oameni si copii, sa-i inspir sa reuseasca si ei ceea ce-si doresc", a afirmat Simona Halep.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.