Social 18 Iulie 2019 11:27
Andrei Caramitru, membru USR, a reactionat dupa ce purtatorul de cuvant al CNAS, Daniel Osmanovici, a spus ca "oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem", dupa ce sistemul cardurilor de sanatate este blocat de mai bine de doua saptamani.

"De ce murim in spitale? De ce arata mai rau spitalele decat in Siria?

Pentru ca 'oricum murim', asa cum a spus nenorocitul ala de la CNAS, institutia care gestioneaza banii si din care se fura miliarde. Centrul operativ al mafiei din sanatate.

Ce aflam insa din articolul de mai jos? Ca o sectie de spital a fost refacuta si modernizata de voluntari, din banii lor, in 5 zile (!). De fapt - e simplu de tot si nu costa mare lucru sa avem spitale curate si civilizate.

Dar ei nu vor. Ne urasc pe toti, altfel nu imi pot explica. 'Oricum murim'. Mai devreme sau mai tarziu, ce conteaza pentru ei? Banii sa vina. Spre buzunarele lor. Atat. Criminali", a scris Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.