Social 17 Iulie 2019 17:01
O femeie in varsta de 64 de ani din judetul Vaslui a facut infarct si a decedat dupa ce a primit un apel de la o persoana care a incercat sa o insele prin metoda "accidentul", solicitandu-i suma de 20.000 de lei sub pretextul ca un nepot al acesteia a suferit un accident si are nevoie urgent de o interventie chirurgicala.

"Prin apel la numarul de urgenta 112, familia a anuntat faptul ca femeii i s-a facut rau dupa ce a primit un telefon prin care i s-a cerut o suma de bani. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la inselaciune si ucidere din culpa.

Sunt efectuate cercetari pentru a se stabili cu exactitate ceea ce s-a intamplat in acest caz, urmand sa fie luate masurile legale", a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.