Social 17 Iulie 2019 15:24
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, miercuri, ca ar trebui modificata legislatia, astfel incat tinerii care au absolvit Programul de Internship al Guvernului sa poata fi angajati automat in administratia publica.

"Ar trebui schimbat ceva si in cadrul legislativ actual. Adica dupa aceste 2 luni de zile de internship sa se poata incadra respectiva persoana automat in administratia publica pe postul de debutant, desigur, dar fara alte concursuri, pentru a grabi, pentru a stimula foarte mult transferul de tinerete, de suflu nou, de dorinta de schimbare mai repede catre administratie", a declarat Teodorovici tinerilor prezenti la Guvern, potrivit Hotnews.ro.

Eugen Teodorovici a spus ca a cerut colegilor sai de la Finante sa-i spuna cati dintre cei care au participat la internship au ramas in minister dupa acest exercitiu.

"Niciunul! (nu a ramas n.r.). Acum o fi de bine, o fi de rau, nu stiu. Ori informatii importante obtinute in internship au contribuit la un alt loc de munca in afara sectorului public, ori nu stiu. Ceva inseamna ca trebuie facut sau schimbat", a mai spus ministrul Finantelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.