Social 12 Iulie 2019 13:42 de Clara Vacaru
Sanda Nicola va pleaca de la postul de televiziune Digi24, dupa sapte ani. Ea va urma, in perioada urmatoare, un master in Belgia.

Sanda Nicola, care lucreaza la Dig24 inca de la infiintarea statiei, si-a dat demisia, potrivit Paginademedia.ro.

Jurnalista urmeaza sa plece pentru studii la Universitatea din Liege. „Este vorba de un master in Turism si Dezvoltare Regionala, pe care il voi urma pana in luna februarie a anului viitor. De altfel, imediat după ce am născut, m-am gândit că s-ar putea să fie necesară o reconversie profesională. M-am înscris la master, la cursuri de psihopedagogie. Am avut oferte de a preda, de-a lungul timpului“, a declarat Sanda pentru sursa citata.

Jurnalista a mai precizat ca atat ea, cat si conducerea postului de stiri sunt deschisi la colaborari viitoare.

Sanda Nicola este casatorita cu Liviu Iolu, fost jurnalist, coordonator de comunicare al delegatiei USR Plus in Parlamentul European si membru in Consiliul National PLUS. Cei doi au impreuna o fiica, scrie adevarul.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.