Social 12 Iulie 2019 09:05
Un tanar de 20 de ani din localitatea Fersig, judetul Satu Mare, a murit, vineri dimineata, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un tren, la intersectia unui drum comunal cu calea ferata.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes, soferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata iar masina in care se afla a fost lovita de trenul accelerat Baia Mare – Bucuresti.

"Un tanar de 20 de ani din localitatea Fersig a decedat dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de trenul accelerat Baia Mare – Bucuresti pe DC 65 in localitatea Fersig care intersecta calea ferata. Accidentul a avut loc in conditii de ceata si din primele informatii rezulta ca soferul nu a oprit la trecerea de nivel cu calea ferata. Tanarul decedat se afla singur in masina", a spus Metes, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.