Social 11 Iulie 2019 16:57
O romanca aflata in Halkidiki sustine ca furtuna in urma caruia sapte oameni si-au pierdut viata si altii 100 au fost raniti a fost ca o apocalipsa.

"Am auzit zgomote ciudate, am trait momente de groaznice, a fost ceva ce nu mi s-a intamplat in toata existenta mea. Tipete, urlete, vant, ploaie, copaci cazuti, rufele zburau, sticlele zburau de la restaurante. Am ramas in camera, ceva m-a tinut pe loc sa nu ies si bine am facut. M-am speriat foarte tare.

Am vazut oameni raniti pe strada imediat dupa ce s-a potolit furtuna si am iesit pe strada. Salvarile mergeau pe strada, sirene, politie, pompieri.

Daca as avea posibilitatea sa ma intorc acum in tara, m-as intoarce. Autoritatile au spus ca se lucreaza la remedieri, nu se stie cat va dura, probabil o zi, doua sau trei", a povestit o romanca pentru realitatea.net.

Femeia a sustinut ca ii este frica sa iasa din camera: "Iti poate zbura oricand un panou in cap. A fost ca o apocalipsa. Parca eram in filmul cu Dorothy. La un moment dat am crezut ca va fi tsunami. Eu stau bine cu nervii pentru ca lucrez la Ambulanta, dar eram panicata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.