Social 10 Iulie 2019 17:11
Un barbat, de 27 de ani, cetatean roman, care ar fi ucis o femeie la finalul anului 2013, in localitatea britanica Bosham, a fost prins de autoritati.

"Politistii din cadrul Directiei de Investigatii Criminale – I.G.P.R. si cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o perchezitie, la domiciliul unui barbat, suspect de comiterea infractiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie.

Pe parcursul perchezitiei domiciliare de miercri a fost pus in aplicare si un mandat european de arestare pe numele tanarului, emis de autoritatile din Marea Britanie, suspectul urmand a fi prezentat magistratilor Curtii de Apel Cluj, in vederea confirmarii mandatului.

La activitati au participat si 4 politisti din Anglia, documentarea activitatii infractionale a celui in cauza fiind realizata, in cursul acestui an, de catre politisti din cadrul Directiei de Investigatii Criminale – I.G.P.R., din cadrul I.P.J. Cluj, cu sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale si I.P.J. Salaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj si in colaborare cu Ambasada Marii Britanii la Bucuresti - National Crime Agency", se arata intr-un comunicat IGPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.