Social 10 Iulie 2019 16:09 de Clara Vacaru
Un tribunal spaniol a anuntat miercuri ca l-a recunoscut pe cantaretul Julio Iglesias, 75 de ani, ca fiind "tatal biologic" al unui spaniol in varsta de 43 de ani, a carui mama sustine ca a avut o relatie de o saptamana cu artistul, relateaza AFP.

"Un judecator a acceptat cererea unui barbat in varsta de 43 de ani din Valencia si a declarat ca Julio Iglesias este tatal lui biologic", a anuntat pe Twitter instanta din Valencia (estul Spaniei), declarand ca aceasta decizie poate face obiectul unui apel, scrie Agerpres.

Decizia de miercuri a tribunalului spaniol pune capat unei dispute privind paternitatea, care a durat trei decenii, dupa ce cantaretul a refuzat sa faca un test ADN, precizeaza dpa.

Aceasta decizie este o victorie pentru Javier Sanchez Santos, nascut in aprilie 1979, fiul fostei dansatoare portugheze Maria Edite Santos. Prima sa solicitare de recunoastere a paternitatii a fost respinsa in 1999 de Curtea Suprema Spaniola.

In fata tribunalului care a judecat cazul cu usile inchise, mama sa, Maria Edite Santos, a declarat ca a avut o relatie de o saptamana cu Julio Iglesias in iulie 1975 in Catalonia (nord-estul Spaniei), cu noua luni inainte de nasterea fiului sau, potrivit avocatului familiei, Fernando Osuna.

"A fost de asemenea vorba despre asemanarea fizica dintre cei doi barbati", a mai spus avocatul.

Cel mai celebru cantaret de muzica latino din lume a refuzat intotdeauna sa faca un test ADN si nu a aparut la proces.

Iglesias a fost casatorit de doua ori, cu o spanioloaica de origine filipineza, Isabel Preysler, cu care are trei copii, si modelul olandez Miranda Rijnsburger, actuala sa sotie, cu care are cinci copii.

Julio Iglesias a declarat in trecut ca sexul "este marea lui obsesie". "Nu ma intrebati cati frati am, nici eu nu stiu", a afirmat in 2018 fiul sau Julio Jr. la televiziune.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.