Social 10 Iulie 2019 15:03 de Clara Vacaru
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca a sustinut-o "din capul locului" pe Laura Codruta Kovesi in cursa pentru postul de procuror-sef european si a afirmat ca acest lucru este stiut in Europa.

"Eu am sustinut-o din capul locului pe doamna Kovesi si acest lucru i l-am spus si doamnei Kovesi si mai multor conducatori relevanti din politica europeana. Deci acest lucru se stie in Europa, ca eu o sustin pe doamna Kovesi", a punctat seful statului.

El a apreciat ca "sunt sanse bune, dar garantat nu este" ca Laura Codruta Kovesi sa fie aleasa in functia de procuror-sef european.

"Am speranta ca acest post se poate aloca doamnei Kovesi. Ar fi un rezultat foarte bun si pe care eu il doresc", a subliniat Iohannis.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.