Social 10 Iulie 2019 12:32
Un baietel in varsta de 10 ani din Cugir a fost batut cu salbaticie de alti copii cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani.

Baiatul care a filmat incidentul se amuza si ii incuraja pe agresori. Imaginile au ajuns insa in posesia mamei baiatului batut. Femeia le-a facut publice si a anuntat autoritatile, noteaza hotnews.ro.

”Sunt ore bune de cand am primit acest video si inca nu am avut si probabil nu voi avea vreodata puterea sa il privesc… Este vorba despre fiul meu, R., care aseara a fost agresat, umilit si lovit cu salbaticie de catre acesti… Off, oare cum as putea sa ii numesc? Am reflectat indelung si dupa ce am actionat din punct de vedere legal am decis sa il postez… S-a intamplat in Cugir, aseara in jurul orei 21….”, a scris pe Facebook mama baietelului agresat.

Reprezentantii Politiei Alba a fost deschis dosar penal pentru loviri sau alte violente in acest caz. "Persoanele implicate au fost identificate: sunt minori cu varste cuprinse intre 11-16 ani. Pentru miercuri dimineata patru minori au fost chemati la sediul Politiei Cugir, impreuna cu parintii, pentru audieri”.

Atentie! Imagini care va pot afecta emotional:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.