Social 10 Iulie 2019 10:39
Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a reactionat dupa raportul GRECO potrivit caruia Romania a facut foarte putine progrese in privinta masurilor de combatere a coruptiei.

"«Expertii» astia de la GRECO juri ca sunt de pe la noi. Atat de ilogica si de bizara este recomandarea lor! Bine ca nu ne cer sa ne desfintam cu totii. Ca unii aplaudau si asta!", a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Romania a facut foarte putine progrese in adoptarea de masuri pentru a preveni coruptia in randul parlamentarilor, judecatorilor si procurorilor si pentru a raspunde la ingrijorarile legate de controversata sa reforma a sistemului judiciar, atrage atentia organismul anticoruptie al Consiliului Europei, GRECO, in doua rapoarte facute publice marti, exprimandu-si preocuparea profunda in special in legatura cu faptul ca autoritatile romane au ignorat complet recomandarea de a se renunta la crearea sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.