Social 9 Iulie 2019 15:04
O falsa calugarita de 19 ani, din judetul Galati, a inselat mai multi bistriteni, prejudiciul fiind de aproape 100.000 lei.

Falsa calugarita, care isi spunea "maica Elena", pretindea ca in schimbul banilor solicitati ii va ajuta pe acestia sa isi rezolve problemele familiale prin slujbe si rugaciuni, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud.

VIctimele au fost gasite pe internet cu ajutorul unui anunt, in care sustinea ca este calugarita la o manastire din judetul Galati, potrivit dcnews.ro.

"Tanara determina persoanele pe care le inducea in eroare sa depuna sume de bani prin servicii de transfer rapid, iar banii reprezentau contravaloarea unor pretinse slujbe si rugaciuni. Pana in prezent, doi barbati de 29 de ani si 66 de ani, din localitatile Josenii Bargaului si Chintelnic, si o femeie de 39 de ani, din Bistrita, au fost victime ale acestui timp de inselaciune, iar prejudiciul total cauzat este de 98.380 lei", mentioneaza sursa citata.

Cei inselati au sesizat autoritatile. S-a deschis un dosar penal, iar tanara a fost data in consemn la frontiera.

Tanara a fost gasita la punctul de trecere a frontierei din aeroportul Iasi, fiind retinuta pentru 24 de ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.