Social 8 Iulie 2019 17:11
Colegiul National "Mihai Viteazul" este singurul liceu din Capitala in care toti elevii care au sustinut bacalaureatul au obtinut note de promovare dupa afisarea primelor rezultatelor, inainte de contestatii.

Astfel, toti cei 298 de elevi de la Colegiul National "Mihai Viteazul" au promovat examenul de bacalaureat, doi dintre acestia obtinand chiar 10 la toate probele sustinute.

Situatia nu a fost cu mult diferita nici in alte cinci licee din Bucuresti, care au avut cate un singur elev ce nu a luat nota de trecere inainte de contestatii. Este vorba despre Colegiile "Goethe", "Gheorghe Lazar", "Grigore Moisil", "Tudor Vianu" si "Alexandru Ioan Cuza".

La Colegiul National "Sfantu Sava" doi elevi au fost respinsi din totalul de 267 elevi, in timp ce la Liceul Teoretic "Jean Monnet" din 156 elevi unul nu s-a prezentat, iar 8 nu au promovat, potrivit libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.