Social 8 Iulie 2019 08:28
Societatea de Transport Bucuresti (STB) anunta ca, incepand de luni, infiinteaza linia de autobuze 343, intre Institutul Oncologic si Platforma Pipera, si va suplimenta numarul de tramvaie pe liniile 16 si 36.

"In vederea cresterii capacitatii de transport in zona Platformei Pipera, incepand cu data de 08.07.2019, ca urmare a solicitarii Primariei Capitalei si a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti-Ilfov (ADTPBI), Societatea de Transport Bucuresti va infiinta linia de autobuze 343, care va functiona intre Institutul Oncologic si Platforma Pipera pe urmatorul traseu: Soseaua Fundeni, Soseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herastrau, Soseaua Pipera, Soseaua Bucuresti Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica si Soseaua Fundeni.

De asemenea, de la aceeasi data, STB va suplimenta numarul tramvaielor pe liniile 16 si 36, astfel incat capacitatea de transport va creste cu 20%, iar timpul programat de asteptare in statii va scadea la 8 minute pe linia 16 si la 10 minute pe linia 36", a anuntat STB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.