Social 7 Iulie 2019 17:03
Tanarul de 22 de ani, injunghiat la o petrecere, in timp ce isi apara sora de fostul iubit, care o injunghiase si pe aceasta, a murit la spital.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, Simina Roz, a declarat, pentru Agerpres, ca pacientul a murit sambata, in urma unui stop cardiac.

"Avea o plaga injunghiata la nivelul inimii. Din pacate, tanarul a intrat in stop cardiac, medicii au incercat sa il resusciteze, dar viata pacientului nu a mai putut fi salvata", a precizat sursa citata.

Sora victimei, in varsta de 24 de ani, care fusese injunghiata in zona abdomenului, este in stare stabila, constienta.

Autorul atacului este un barbat de 32 de ani care, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce vazuse pe Facebook ca fosta iubita participa la o petrecere la casa parintilor, din localitatea Nadab, a mers acolo si a injunghiat-o, dar l-a ranit si pe fratele acesteia, apoi a fugit. In aceeasi noapte, politistii l-au gasit pe barbat pe o strada din satul Olari, in apropiere de casa sa, iar cand a fost somat sa se predea, barbatul s-a intepat cu cutitul in abdomen si in gat. Agresorul a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, unde au fost internate si victimele atacului.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, Dan Ursu, a afirmat, sambata, pentru Agerpres, ca procurorii au inceput urmarirea penala pe numele suspectului, pentru tentativa de omor, dupa ce initial cercetarile s-au facut in rem.

"Suspectul a fost audiat in unitatea spitaliceasca, iar ulterior procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventiva, pe care instanta de judecata, prin judecatorul de drepturi de libertati, a admis-o", a declarat Ursu.

Conform sursei citate, chiar daca este in spital, suspectul se afla in arest preventiv, fiind sub paza in unitatea medicala. El va fi transferat doar cand starea sa de sanatate va permite acest lucru. Medicii spun ca starea barbatului este stabila, dupa ce a fost operat.

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca suspectul si-a recunoscut faptele, afirmand ca a vrut sa se razbune doar pe fosta sa concubina, iar apoi sa isi ia viata si ca nu a vrut sa mai raneasca alte persoane.

Citeste si:
Liviu Puștiu, alături de Jador după ce și-a anunțat retragerea din...
Liviu Puștiu, alături de...

In acest caz, procurorii ar urma sa schimbe incadrarea faptelor in omor si tentativa de omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.