Social 7 Iulie 2019 15:48
Un copil de 9 ani a fost gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, intr-o locuinta din Cluj-Napoca si cu urme de violenta pe corp.

"Dispeceratul 112 a fost anuntat de catre o persoana ca intr-o locuinta din Cluj-Napoca se afla in stare de inconstienta un copil de 9 ani. Politistii deplasati la fata socului au constatat, din pacate, decesul copilului. La examinarea trupului s-au constatat urme de violenta, motiv pentru care cadavrul copilului a fost preluat si transportat la medicina legala, in vederea efectuarii necropsiei. Politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie. Dupa obtinerea rezultatului necropsiei, vom vedea daca intre urmele de lovituri de pe corp si deces exista o legatura de cauzalitate si in acel moment cu siguranta se va schimba si incadrarea juridica a faptei", a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Traian Morar.

Copilul locuia cu fratele sau, cu mama sa si cu concubinul acesteia.

Mama copilului a fost retinuta de politisti si urmeaza sa fie prezentata magistratilor pentru arestare preventiva.

"In urma necropsiei, s-a stabilit ca moartea copilului a fost una violenta si a survenit ca urmare a agresiunilor suferite. Mama a fost retinuta si urmeaza a fi prezentata in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie sub forma omorului", informeaza IPJ Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.