Social 6 Iulie 2019 20:32
Doi copii din judetul Sibiu au fost muscati de urs, vineri, acestia aflandu-se in prezent internati la spital, starea lor fiind buna, dupa cum afirma medicul Florin Grosu, directorul medical al Spitalului Judetean Sibiu.

Este vorba despre un baiat de 10 ani si o fata de 16 ani.

"Copii sunt internati de ieri la Clinica de contagioase. Au tolerat foarte bine tratamentul, au plagi destul de mari si fac tratament profilactic pentru infectii. Starea lor este foarte buna si isi continua tratamentul profilactic", a afirmat Florin Grosu.

"Sunt doua victime muscate de urs - baiat de 10 ani, fata de 16 ani. S-a practicat toaleta plagii, vaccinare ATPA si au fost trimisi pentru consult in sectia Boli infectioase, de unde au primit recomandari", a afirmat Ioana Matacuta, purtator de cuvant la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

Potrivit tatalui copiilor, ursul s-a apropiat de gospodarie si l-a muscat de umar si de picior pe baiatul sau, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.