Social 6 Iulie 2019 15:43
Premierul Viorica Dancila le-a transmis un mesaj copiilor romani din Diaspora.

"Lansarea unei noi editii a taberelor ARC devenita traditie, a unsprezecea editie reprezinta un parteneriat intre Guvern, autoritatile locale si comunitatea romanilor de pretutindeni. Azi, din Romania, sunt peste 3.000 de copii in diferite colturi ale tarii. Iar noi ne dorim sa pastram identitatea romaneasca. Dragi copii romani de pretutindeni, pentru noi sunteti foarte importanti, pentru Romania sunteti foarte importanti si incercam sa va aducem in tara pe care parintii, bunicii nostri o considera acasa.

Speram ca acest lucru sa-l faceti si voi. Dorim sa descoperiti Romania, sa fiti atasati de valorile romanesti. Veti intalni oameni minunati, profesori dedicati, veti vedea locuri frumoase, veti cunoaste traditiile noastre, dar si frumusetea sufletului de roman. (...) Nu uitati un lucru, Romania va asteapta sa va intoarceti acasa", a declarat Dancila, citata de orange.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.