Social 6 Iulie 2019 15:28
Sotia barbatului ucis in parcul din Faget, in urma unui atac care s-a petrecut pe data de 3 iulie, a murit la spital. Femeie era in coma, grav ranita.

Femeia avea 59 de ani si a fost transportata la spital in stare grava.

Un barbat si o femeie, sot si sotie, au venit in parc cu bicicletele pentru a face miscare. La un moment dat, un tanar in varsta de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cutit, pe barbat l-a injunghiat mortal, iar pe femeie a ranit-o grav.

Individul a furat una dintre biciclete, cu care a mers intr-un sat din apropiere, unde a lovit un barbat, iar apoi i-a furat masina.

"Ei erau ingineri chimisti. Au lucrat la Solventul, si la fabrica la Margina. Locuiau in Margina si veneau zilnic ca aveau parinti in Faget, chiar langa parc. Veneau cu bicicletele, sa vada ce fac parintii si se opreau si la aparatele din parc sa faca sport", le-a spus un localnic jurnalistilor, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.