Social 5 Iulie 2019 11:09
Un politist in varsta de 34 de ani din judetul Neamt a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Jupiter.

Conform reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, politistii constanteni au fost sesizati cu privire la faptul ca intr-o camera de hotel din Jupiter a fost gasita o persoana decedata. Oamenii legii au stabilit ca este vorba de un barbat in varsta de 34 de ani, politist din judetul Neamt. Acesta a venit la mare impreuna cu sotia si cei doi copii, dar si cu mai multe rude, scrie News.ro.

Joi dupa-amiaza, el a consumat bauturi alcoolice si s-a certat cu sotia, iar apoi a mers in camera de hotel, s-a incuiat, si s-a spanzurat cu cureaua de bara de la dulap.

Cand familia acestuia s-a intors de plaja a vrut sa intre in camera, dar era incuiata. In acel moment, una din rudele barbatului, care avea camera in apropierea camerei politistului, a intrat prin balcon si l-a gasit pe acesta spanzurat, anuntand autoritatile.

Pollitia a deschis un dosar de cercetare penala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.