Social 1 Iulie 2019 09:21
PSD vrea sa le acorde elevilor vouchere in valoare de cate 10 lei pentru fiecare zi cu prezenta integrala la scoala, pentru a-i stimula sa nu mai chiuleasca.

"Plata se va face la inceputul lunii urmatoare. In anul scolar 2019-2020, voucherele vor fi acordate elevilor din ciclul primar, iar incepand cu anul scolar 2020-2021 si a celor din invatamantul gimnazial", a anuntat pe Facebook Cristian Socol, profesor in cadrul Academiei de Studii Economice si persoana din spatele programului de guvernare al PSD, scrie Ziare.com.

Aceasta masura face parte dintr-un set de masuri prioritare pentru guvernarea PSD-ALDE in semestrul al doilea al acestui an, anuntate duminica de Cristian Socol, printre care se mai afla cresterea punctului de pensie cu 15%, cresterea pensiei minime garantate cu 10% si cresterea salariului minim brut la 50% din castigul salarial mediu brut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.