Social 23 Iunie 2019 16:40
Gabriel Sacarin, tatal adoptiv al Sorinei, reactioneaza la acuzatiile potrivit carora ar fi infiat-o pe Sorina pentru un transplant la rinichi de care ar fi avut nevoie cealalta fiica a sa.

"La inceput, intre noi si familia care a crescut-o pe Sorina a existat o comunicare. Noi chiar le-am propus sa tinem legatura, le-am spus cat de frumos ar fi sa ne intalnim cand noi venim in Romania si, de ce nu, sa ii invitam pe ei in America. Lucrurile au scapat insa de sub control anul trecut, in momentul in care am fost informat ca impotriva mea si a sotiei a fost depusa o plangere la DIICOT Mehedinti, in care am fost acuzati de trafic de minori si organe si de dare de mita.

Am mers si acolo si am inteles exact ce se intampla. Mi s-a spus ca suntem acuzati ca intentia noastra ar fi de a preleva un rinichi de la Sorina, care sa ajute la un transplant care ar fi urmat sa ii fie facut fiicei mele celei mari. Atunci, am hotarit sa-mi duc copilul la doctor, le-am dus anchetatorilor documentele medicale care atestau ca fetita mea cea mare nu are nicio problema de sanatate si ca nu necesita niciun fel de transplant, astfel ca acest caz a fost inchis", a spus tatal adoptiv al Sorinei pentru adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.