Social 23 Iunie 2019 15:19
O pisica din Marea Britanie a suferit rani grave insa a reusit sa supravietuiasca dupa ce a parcurs peste 60 de kilometri blocata sub capota unei masini, relateaza duminica Press Association.

Pisica tarcata in varsta de un an, pe nume Chi, din Brighton, East Sussex, a necesitat ingrijiri medicale de urgenta dupa ce a fost gasita blocata in compartimentul motorului unui autovehicul.

Proprietara felinei, Kaylie Banks, de 30 de ani, a declarat ca a fost nevoie de indepartarea grilei din partea frontala a masinii pentru scoaterea animalului, scrie Agerpres.

"M-am intors de la munca si Chi nu era nicaieri. Dupa ce am cautat prin toata casa, am inceput sa bat la usile vecinilor. Nimeni nu o vazuse, asa ca m-am ingrijorat. Unul dintre vecini a venit apoi la mine si mi-a spus ca o gasise pe Chi blocata sub capota masinii. In timp ce conducea, a auzit zgomote de la motor. Din fericire, a oprit masina si a vazut-o pe Chi inauntru, blocata", a explicat Banks.

Chi a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru indepartarea tesuturilor arse si s-a intors acasa la proprietara ei, dupa cum a declarat o purtatoare de cuvant de la People's Dispensary for Sick Animals (PDSA).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.