Social 23 Iunie 2019 14:38
Jurnalistii TVR critica faptul ca sefa TVR, Doina Gradea, este plecata la Jocurile Olimpice Europene de la Minsk, iar evenimentul este comentat din studiourile de la Bucuresti, fara a fi vreun reporter la fata locului, noteaza b1.ro.

"Narcis Selaru (comentator sportiv) vorbeste si el de unul singur pe Facebook:

'O rusine uriasa. Niciun reporter TVR la Minsk, niciun comentator. Totul se face din studio. Suntem insa reprezentati la nivel inalt, normal sunt peste 100 de ore de transmisiuni direct. Era mare nevoie de asa ceva. Am auzit ca acum isi cauta kimono pentru Tokyo.'

Am publicat si eu cu ghilimele gluma amara a unui coleg de TVR. Nu am reusit sa-i dau un 'share' - probabil o chestiune de setari-, dar am zis ca e bine sa mai afle lumea. Da, reporterii comenteaza de acasa. Ce dreaq sa caute ei pe teren, mai ales cand terenul e peste hotare? Acolo merg sefii aia mari dupa cum vedem in pozele de la minister. Lipseste martie din post? Nu prea. A fost si la Eurovision.

P.S. Cu mine-n Afganistan, Kosovo sau pe la diversele exercitii militare nu a venit. Asa sunt eu mai norocos", a scris Adelin Petrisor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.