Social 23 Iunie 2019 14:14
Judecatorul Cristi Danilet intervine in caul fetitei de 8 ani data spre adoptie, din Baia de Arama.

"In copilarie, eram amenintati cu 'tiganul cu sacul' care vine sa ia copiii mici si obraznici. Apoi am aflat de fetele frumoase din gruparea "Oasele negre" care ademenesc baietii adolescenti ce merg prin discoteci, ii rapesc si ii fac... sapun. E deja ceva comun ca parintele custodian sa inoculeze copilului pe care il ingrijeste ca celalalt parinte, de care a divortat, este cel rau. Nu tare demult "Ambulanta neagra" care rapea copii de pe strada era noua sperietoare. Anul trecut gay-ii erau inamicii nostri, hoardele lor urmand a cobori din paduri si a ne rapi tuturor copiii. De o saptamana aflam ca cei care adopta copiii o fac pentru a le lua organele, asa ca mai bine ii lasam in grija statului pe cei 47.000 de copii abandonati sau abuzati de propriii parinti.

Oare stie cineva ca aceste aberatii spuse copiilor intra in categoria 'abuz emotional' care se transforma in 'abuz psihologic' ?

PS: in legislatia privind drepturile copiilor exista consacrate cinci forme de abuz, toate intalnite in Romania: fizic, sexual, economic, emotional, psihologic. Toate sunt interzise, indiferent din partea cui ar veni: parinti, colegi, profesori, autoritati.

PPS: Dusmanul e intotdeauna cel care este 'altfel'.", a scris Cristi Danilet pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.