Social 23 Iunie 2019 13:21
Liviu Plesoianu vorbeste despre cazul fetitei din Mehedinti data spre adoptie si este de parare ca "un stat care considera ca e in regula sa desparta doua surori nu e doar un stat esuat, e deja un stat monstruos".

"Dragi romani, sa nu pierdem esenta: un stat care considera ca e in regula sa desparta doua surori nu e doar un stat esuat, e deja un stat monstruos! Cum macar sa-i treaca prin cap cuiva sa le desparta!? Romania isi pierde in ritm accelerat UMANITATEA! Poate acum inteleg mai multi de ce insist aproape obsesiv asupra necesitatii reasezarii fiintei omenesti in centru! De aceea inchei mereu prin acest "Fie sa FIM"... Pentru ca, daca nu reincepem sa fim OAMENI, o smoala neagra ne va acoperi pe toti, indiferent cu cine votam, indiferent in cine credem! Ne vom ineca in aceasta mazga si totul va fi pierdut.

Nu e vorba despre legi si despre aplicarea lor, in acest caz concret. E vorba despre UMANITATE si despre neaplicarea ei...

Fie sa FIM si fie sa le aducem pe cele doua surori impreuna, lucrand noi insine impreuna! Doar asa ne vom salva propria UMANITATE...", a scris Livu Plesoianu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.