Social 22 Iunie 2019 14:31
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru municipiul Bucuresti.

"Sambata vremea se va mentine calduroasa, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade.

Duminica, 23 iunie, vremea calduroasa va persista, disconfortul termic se va mentine ridicat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va mai atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil, iar cu o probabilitate mai mare spre seara si noaptea, vor fi perioade in care temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse si frecvente descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 18...20 de grade.

Luni si marti, 24 si 25 iunie, vremea va fi in general instabila, dar si calduroasa in orele amiezii, cand disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales pe parcursul dupa-amiezelor, cand vor fi perioade cu averse, ce vor putea avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. Temperatura maxima va fi de 30...33 de grade", arata meteotologii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.