Social 20 Iunie 2019 16:14 de Clara Vacaru
Un barbat de 53 de ani, din Lupeni, si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit accidental cu portiera unei masini care stationa pe banda I de mers, iar apoi, prabusit la pamant, a fost calcat de un autoutilitara care venea din spate, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Potrivit datelor politistilor, biciclistul nu a fost observat de soferul unui autoturism parcat pe prima banda, care a deschis portiera fara sa se asigure. Lovit de usa masinii, barbatul s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil, imediat fiind lovit de autoutilitara condusa de un tanar de 21 de ani, din Lupeni, care se deplasa pe aceeasi directie de mers.

In urma traumatismelor suferite din cauza accidentului, biciclistul a decedat, transmite Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.