Social 20 Iunie 2019 16:42
Autoritatile din Satu Mare au intervenit in noaptea de miercuri spre joi in cazul unui barbat care tinea un cal intr-un apartament de la etajul patru, informeaza hotnews.ro.

Politistii au fost solicitati sa intervina la un apartament de unde se auzea muzica la volum maxim, zgomotul deranjand vecinii. Politistii, insa, au avut parte de o surpriza, gasind un cal in bucataria garsionerei de la etajul 4.

"Politistii locali din Satu Mare au fost solicitati in noaptea de miercuri spre joi sa intervina intr-un bloc de pe str. Arinului din Satu Mare pentru ca un barbat facea galagie si isi deranja vecinii. Ajunsi la fata locului, echipajul Politiei Locale a descoperit in bucataria barbatului....un cal! Lucian D. a fost sanctionat contraventional, calul fiind dus la o rudenie a barbatului dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare", se arata pe pagina de Facebook a Politiei Locale Satu Mare.

"Calul a urcat pe scari. Proprietarul, Lucian D., a fost sanctionat contraventional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea linistii locatarilor, iar calul a fost dus la o ruda a barbatului dintr-un sat din apropierea orasului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut sa faca animalul cadou cumnatului sau", a declarat pentru Mediafax directorul adjunct al Politiei Locale Satu Mare, Sergiu Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.