Social 20 Iunie 2019 09:42
Un bloc de noua etaje s-a prabusit miercuri seara in orasul Otaci din Republica Moldova.

46 de persoane, inclusiv 11 copii, au fost evacuate inainte de prabusirea imobilului, relateaza publika.md, citata de Digi24. Incidentul a avut loc in jurul orei 21:30.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, nicio persoana nu a avut de suferit in urma prabusirii blocului.

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a anuntat, prin intermediul unei postari pe Facebook, ca locatarii sunt in siguranta.

"Vreau sa informez presa si toti cetatenii in legatura cu prabusirea unui bloc cu 9 etaje din Otaci - din informatia prezentata de Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale al MAI, oamenii au fost evacuati inainte de prabusire si acum sunt in siguranta.

Locatarilor li s-a acordat primul ajutor si au fost realocati intr-un spatiu sigur. La fata locului se afla Seful Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale. Maine, in sedinta guvernului, vom discuta despre modalitatile de sprijin al oamenilor care au avut de suferit si au ramas fara locuinte si vom initia o investigatie a accidentului produs", a scris Maia Sandu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.