Social 19 Iunie 2019 11:52
Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a transmis un mesaj de binecuvantare si incurajare tuturor elevilor care sustin examene in aceasta perioada.

"Iubiti copii si tineri,

Biserica si Scoala va sunt mereu alaturi pe drumul pregatirii voastre intelectuale si spirituale, o cale a frumoasei formari pentru viata, spre a deveni o lumina in societate si o bucurie pentru tara.

Examenele trebuie intelese ca prilejuri de confirmare a eforturilor facute de voi cu speranta implinirii proiectelor personale, dar si a evaluarii gradului de imbogatire culturala la care ati ajuns in urma acestor eforturi.

Examenele va vor aduce o confirmare a muncii voastre din ultimii ani scolari si vor fi prilej de bucurie pe care o veti impartasi impreuna cu dascalii si parintii vostri.

Iubirea lui Hristos Cel inviat sa va aduca in suflet pace, bucurie si mult ajutor!

Ii indemnam pe toti preotii ca, mai ales in perioada solicitanta a examenelor, sa va fie alaturi prin rugaciune, incurajare si orice alt sprijin folositor", este mesajul transmis de Patriarhul Daniel, potrivit basilica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.