Social 19 Iunie 2019 10:01
Cunoscuta drept "Triunghiul Bermudelor" in Romania, exista o zona care se regaseste in topul celor mai infricosatoare locuri din lume, atragand in fiecare an curiosi, amatori de paranormal, noteaza travel.descopera.ro.

Este vorba despre padurea Padurea Hoia-Baciu, care a fost incadrata intr-o serie de topuri intocmite de media din Occident, fiind considerata printre cele mai inspaimantatoare din lume.

Padurea care se afla in apropierea Clujului a fost inclusa de BBC in topul celor mai bantuite paduri din lume, alaturi de padurea Wychwood (Anglia), Insula Papusilor (Mexic), Padurea Neagra (Germania) si Padurea Aokigahara (Japonia).

"Padurea Hoia-Baciu din Transilvania a atras o atentie nedorita de peste o jumatate de secol. Localnicii oraselor din apropiere sustin ca padurea – care are o poiana circulara in centru – este un portal, iar cei care trec prin el s-ar putea sa nu se mai intoarca niciodata", potrivit jurnalistilor, citati de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.