Social 18 Iunie 2019 08:27
Sindicalistii din Politie vor sa dea in judecata trupa Parazitii, dupa lansarea piesei numita "Antimilitie", pe care politistii o considera jignitoare, din cauza versurilor.

"Saptamana viitoare, la Tribunalul Municipiului Bucuresti, ii vom actiona in judecata pentru calomnie si pentru ce mai gasesc avocatii acolo, ca nu poti sa-i injuri pe toti politistii din tara asta la modul asta. Adica fiecare mai gresim, dar totusi, este foarte mult", a declarat, pentru Mediafax, Iulian Surugiu, presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP).

Iulian Surugiu mai spune ca cei de la Parazitii au exagerat de aceasta data, pentru ca injura si familiile politistilor.

"Nu am spus niciodata ca avem numai politisti destepti, frumosi, dar nici asa, in halul asta, mai ales de familii. Ne-au injurat de toti sfintii si de toti ranitii. Deocamdata nu stim ce fel de daune vom cere", a mai declarat Surugiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.