Social 17 Iunie 2019 16:48
Un turist ceh care a cazut pe zapada in Muntii Fagaras a fost transportat la un spital din Targu Mures cu un elicopter SMURD, starea lui fiind foarte grava, a declarat seful Salvamont Sibiu, Adrian David.

Un turist ceh a suferit mai multe traume, dupa ce s-a accidentat in Muntii Fagarasului, aproape de Lacul Avrig, unde a fost solicitat si un elicopter SMURD, a anuntat, luni, seful Salvamont Sibiu, Adrian David.

"Starea grava in care se afla victima a determinat transportarea acestuia la Targu Mures", a anuntat Adrian David.

Potrivit sursei citate, turistul a suferit traume la cap, maini si picioare, scrie Agerpres.

"Un turist ceh de aproximativ 30 de ani a suferit un grav accident in Muntii Fagarasului, dupa ce a cazut pe o limba de zapada, in apropierea Lacului Avrig. Pentru acordarea asistentei medicale de urgenta si evacuarea victimei s-a solicitat elicopterul SMURD Mures care a reusit sa faca interventia intr-un timp foarte scurt. (...) Prezinta traume la nivelul capului si membrelor, starea lui fiind foarte grava", a explicat Adrian David.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.