Social 13 Iunie 2019 12:14
Un barbat din Galati a ascuns moartea mamei sale pentru a-i incasa pensia.

Totul a iesit la iveala dupa patru luni, in momentul in care postasul le-a spus politistilor ca nu a mai vazut-o pe beneficiara pensiei, noteaza Mediafax.

Postasul le-a spus politistilor ca din luna martie nu a mai vazut-o pe femeia de 78 de ani si ca in aceasta perioada i-a inmanat pensia fiului beneficiarei.

"Politistii Sectiei 2 Politie Rurala Smardan au fost sesizati de factorul postal care isi desfasoara activitatea pe raza comunei Cuza Voda, cu privire la faptul ca, de aproximativ 4 luni, nu a mai inmanat pensia unei femei, de 78 de ani, din localitate, pe care nu a mai vazut-o la domiciliu, ci fiului acesteia, in varsta de 45 de ani, impreuna cu care locuia. Politistii s-au deplasat imediat la domiciliul persoanei in cauza unde, intr-o camera, au descoperit corpul neinsufletit al acesteia, aflat intr-o avansata stare de descompunere", au anuntat reprezentantii IPJ Galati.

In acest caz, politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunea de ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.