Social 12 Iunie 2019 08:20
Ministrul de Externe, Teodor Melescanu a spus, despre petitia prin care i se cere demisia, ca este "doar o lista cu nume, nu sunt semnaturi."

Teodor Melescanu a avut, marti, un dialog cu Cosmin Pojoranu, initiatorul petitiei pentru care peste 100.000 de oameni au semnat pentru demisia ministrului de Externe.

"Nu a fost nicio semnatura a unui om. Sunt liste cu nume. Acesti oameni trebuie sa semneze ei. Unde s-au semnat? Ca le-ai pus tu numele? Daca are semnatura digitala, altfel nu.

Si sotia mea a stat doua ore, eu am stat o ora. Ceea ce ar trebui sa facem este sa schimbam sistemul de vot. (...) Daca nu se schimba, sistemul de votare din diaspora nu se va schimba", a declarat Melescanu, la Parlament, conform Mediafax, citat de Hotnews.ro.

Melescanu a afirmat ca niciuna dintre sectiile de votare nu a ramas fara buletine de vot, fiind doar o dezinformare.

"Niciuna dintre sectiile de votare nu a ramas fara buletine. Niciuna. Daca ai una, arata-mi mie. Eu spun pe cuvant ca la toate sectiile de vot am trimis mai multe buletine decat erau inscrisi. Cum sa nu stiu situatia din teren? Eu nu ma bazez pe ce spui tu, ci pe ambasadori si pe cei din sectiile de votare", a conchis ministrul de Externe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.