Social 11 Iunie 2019 14:50
Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus ca nu se vor face reduceri de personal in administratia publica.

Reactia sa vine la scurt timp dupa ce Vlad Alexandrescu (USR) a publicat, pe pagina sa de Facebook, documente care arata ca ”Orlando Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara, inclusiv institutiilor de cultura si a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, in mod expres, „reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale”.

"O sa dau un raspuns celor care incearca sa insinueze. Oricine incearca sa-si stabileasca cheltuielile intr-o logica normala. Chiar daca ai bani, ai niste limite sunt ministere care pot sa se adapteze. Cineva incearca in mod jalnic sa dezinformeze, daca o cheltuiala poate fi ajustata intr-un mod logic de ce sa nu faca acest lucru.

Nu exista reduceri de personal. Nu se vor face, avem bani suficienti", a declarat Eugen Teodorovici, potrivit Antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.