Social 11 Iunie 2019 12:09
Oana Pellea reaminteste, prin intermediul mai multor postari pe Facebook, ca actorii inca nu fost platiti.

"Faliment declarat sau nedeclarat, ca e de vina dreapta sau stanga... ca nu eu... ca altii... pana una alta eu am muncit cateva luni din viata fara sa mi se plateasca munca. Ca mine multi altii... doar ca ei tac. Le respect tacerea. Nu judec pe nimeni", a scris Oana Pellea in urma cu cateva zile pe Facebook.

"Propun sa desfiintati toate institutiile de cultura din Bucuresti. Sa stim o treaba. De ce sa ne umiliti in halul asta? Spuneti ne pe fata ca nu e nevoie de noi si gata!", a revenit ea cu o noua postare pe Facebook.

In urma cu cateva ore, Oana Pellea a reactionat dupa un articol in care se scria ca i-ar cere socoteala primarului Gabriela Firea pentru munca neremunerata a unor artisti: "Nu cer socoteala nimanui. Imi cer un drept legal! Ne cerem banii munciti cinstit, nu socoteala! Socoteala o avem facuta... stim cati bani ne datorati. Teatrele nu pot plati colaboratorii pentru ca (ne spun) nu au primit banii de la Primarie. Deci...".

Citeste si: Oana Pellea nu a mai fost platita de cateva luni: "Ce trebuie sa mai fac? Sa stau cu mana intinsa? Unde? La cine?"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.