Social 10 Iunie 2019 10:12
Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, Dumitru Coarna, sustine ca opinia publica nu trebuie sa se grabeasca cu concluzii in cazul sinuciderii lui Marcel Lepa in inchisoare.

"Eu zic sa nu ne grabim atata timp cat nu avem toate datele anchetei. Acolo este o ancheta administrativa. Din ce vad eu din informatiile transmise in spatiul public pana la aceasta ora vorbim de un suicid. Trebuie sa asteptam toate datele. 99 spre 100% vorbim de sucicd. Nu conteaza ce spun eu, ci ce o sa spuna documentele. Aici vorbim de documentele medico legale.

El se afla intr-un regim special, altele decat normele generale. El probabil se astepta la o sentinta pe viata. El probabil a inceput sa realizeze amploarea faptelor. Nu era deloc confortabil fata de alte infractiuni. Lucrurile se schimba. Cred ca a fost si cauza care a dus la decizia lui de a-si pune streangul in gat", a spus Dumitru Coarna la B1TV, citat de Stiripesurse.ro.

Marcel Lepa, ucigasul politistului aflat in misiune, Cristian Amariei, a fost gasit spanzurat, luni dimineata, in celula sa din Penitenciarul Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.