Social 9 Iunie 2019 12:58
Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie cu privire la situatia politica din Republica Moldova.

''Fata de evolutiile politice recente din Republica Moldova, presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, adreseaza tuturor fortelor politice din aceasta tara un apel ferm pentru respectarea democratiei si a statului de drept. Stabilitatea Republicii Moldova este esentiala pentru continuarea parcursului european al acestui stat, care s-a angajat sa duca la indeplinire un amplu proces de reforme, inclusiv in ceea ce priveste statul de drept si buna guvernare, in conformitate cu angajamentul sau fata de Uniunea Europeana, in baza Acordului de Asociere.

Aceasta situatie de criza poate fi rezolvata in beneficiul cetatenilor Republicii Moldova doar prin dialogul responsabil al tuturor fortelor politice, care trebuie sa manifeste calm si retinere in aceasta perioada si sa acorde astfel prioritate stabilitatii politice a tarii", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.