Social 9 Iunie 2019 11:02
Avocata Ingrid Mocanu a anuntat ca are peste 14.000 de urmaritori si 5.000 de prieteni.

"Am 'dobandit' azi peste 14.000 de 'urmaritori' si am si 5000 de prieteni... toti prieteni buni si dragi... din pacate, doar atatia pot avea, ca atat ma lasa Zuka. Cu exceptia celor care ma urmaresc 'interesat' toti ceilalti sunt oameni care sunt dornici sa aduca binele acestei tari. Toti gandim si simtim romaneste, toti vrem sa putem face ceva pentru ca acestei tari, pentru ca noua, tuturor, sa ne mearga bine.

Ca noi, alte sute de mii, milioane de romani. Toti vor sa inceteze ura, ipocrizia, incompetenta, prostia si prefacatoria. Toti vrem sa progresam si sa fim cetateni respectati peste tot in lume, caci nu suntem mai prejos decat ceilalti locuitori ai planetei: suntem destepti, cinstiti si viteji.

Manipularea si demagogia fac ravagii in randul celor rataciti si slabi de inger. Trebuie sa gandim pentru noi, ca romani si ca oameni care pot sa se conduca prin reprezentanti competenti, de onoare si cu curaj. Suntem impreuna si stim ca avem dreptate!

Va multumesc ca sunteti ca mine, ca cititi ce va spun, ca pot citi ce spuneti voi si ca simtim si gandim la fel.
ADEVARUL TREBUIE SA INVINGA in cele din urma!
Fie sa FIM!", a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.