Social 8 Iunie 2019 13:33
Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, este de parere ca solutia ar fi stramutarea eroilor romani din cimitirul din Valea Uzului.

"Ministerul Apararii trebuie, prin Oficiul National, sa identifice foarte exact cati eroi romani sunt acolo si Ministerul Apararii, conform obligatiilor legale, sa creeze conditiile optime, creand, daca este necesar, o noua parcela pentru acesti eroi. (...) aceste cruci de beton (amplasate de Primaria Darmanesti - n.red.) sunt puse acolo ilegal - spune Inspectoratul de Stat in Constructii, spune prefectul judetului Bacau, spune Ministerul Culturii, spune Ministerul Apararii.

Deci aceste cruci nu pot ramane asa acolo, pentru ca au fost comise niste ilegalitati, dar, da, daca Ministerul Apararii, prin datele pe care le are la dispozitie, spune ca este nevoie, atunci este normal - toate popoarele ar trebui sa aiba loc de cinstire a eroilor si atunci sa creeze o parcela romaneasca", a spus Attila Korodi, la DigiFM, citat de ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.