Social 7 Iunie 2019 12:00
Trupa Vama a lansat piesa "Pe de rost", cu un mesaj critic la adresa sistemului romanesc de invatamant.

In 14 ore de la lansare piesa, al carei videoclip a fost realizat de Octav Gheorghe, a strans peste 35.326 de vizualizari, scrie Hotnews.ro.

"Am note mari, dar nu-mi place nimic / Sunt un numar, intr-un sistem / N-am voie sa-ntreb, invat pe de rost / Numai prostii intreaba, e rusinos; Scoala, iti amintesti? / Ce mic eram, cum mi-ai promis c-ai sa ma cresti... / Scoala, cum naiba vrei sa cresc / Daca e o rusine sa gresesc.

Pe de rost, pe de rost, pe de rost ca un prost / Nu mai vreau pe de rost, pe de rost, ca un prost / Deci scoala, la revedere / Esti prea departe, de visele mele / Scoala, la revedere, Ma duc sa invat de la visele mele", sunt o parte din versurile piesei "Pe de rost".


"Initial am vrut sa scriem despre o oala:) Apoi, ne-am gandit la o coala. Si dupa aia a iesit un cantec despre scoala. Care e inca in oala:)", a scris Chirila pe Facebook, vineri dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.