Social 3 Iunie 2019 15:32 de Clara Vacaru
Daca aveti acasa ori in familie si printre prieteni un pici activ caruia vreti sa-i luati un cadou, gasiti mai jos cateva sugestii.

Trotinetă pentru copii

Trotineta pentru copii Playshion KS-003 este o alegere excelentă pentru cei mici, dacă aceștia adoră sportul și mișcarea în aer liber. Materialul de pe mânere este cauciucat, asigurând o priză foarte bună a mâinilor. Placa de sub picioare este realizată cu o atenție sporită pentru siguranță, astfel încât este prevăzută cu bandă anti-alunecare, pentru a asigura un nivel ridicat de securitate a copiilor. Este trotineta ideală pentru copii cu vârstă până în 8 ani. Suportă o greutate maximă de 50 kg. Trotineta pentru copii poate fi cumpărată de aici.

Role Kondition pentru copii

Rolele sunt ușor de încălțat datorită sistemului de închidere simplu și eficient printr-o cataramă ce asigură o susținere optimă a piciorului. Reglarea se face foarte facil prin apăsarea butonului din lateral. Gheata este extrem de confortabilă și se fixează ferm și corect pe gleznă datorită sistemului de prindere, asigurând protecție optimă piciorului și siguranță maximă. În interior, au o căptușeală moale și confortabilă. Rolele au mărimi ajustabile până la 4 numere. Le găsești aici.

Gadgeturi pentru copii

Cameră foto digitală pentru copii
Ca să îl țineți pe cel mic mereu în mișcare, puteți să-i luați cadou de 1 iunie o cameră foto digitală, rezistentă la apă Este ideală pentru activitățile din vară, deoarece poate surprinde imagini subacvatice, este rezistentă la șocuri și poate realiza poze minunate chiar și noaptea. Dimensiunea spațiului de stocare a dispozitivului poate fi extins până la 32GB, printr-un card Micro SD, pentru a surprinde cât mai multe amintiri frumoase și instantanee. Camera foto pentru copii poate fi cumpărat de aici.

Ceas smartwatch GPS copii

Acest ceas inteligent pentru copii este făcut din materiale de calitate superioară, va avea anduranță necesară pentru un copil activ și plin de energie. Este dotat cu cinci tipuri de poziționare, care te vor ajută să nu pierzi nicio clipă poziția micuțului, chiar și în interiorul clădirilor. Un buton SOS marchează locația pe hartă și apelează 3 numere de urgență în ciclu până când va primi răspuns. Este dotat cu monitorizare spion, astfel că poți asculta ce preda profesorul la ore sau cum își petrece bona timpul cu cel mic. Poate primi și efectua scurte mesaje vocale. Se găsește aici.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

Tabletă pentru copii

Sistemul de management al aplicațiilor Kurio TAB permite părinților să aleagă aplicațiile la care să poată avea acces copiii lor. Puteți seta cu ușurință limitele de timp pentru jocul zilnic și timpul destinat învățării cu doar câteva click-uri. Tableta pentru copii permite configurarea până la 8 profiluri de utilizatori complet independenți. Tableta este dotată cu Gaming Motion Body, care îi pune pe copii în mișcare și include Roller Blade, Paraglinding, Wingsuit, Rafting, Mountain Bike sau Baseball. Are preinstalate peste 60 de aplicații cu jocuri, cărți electronice și conținut educațional. Poate fi achiziționată de aici.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.