Social 2 Iunie 2019 21:04 de Clara Vacaru
Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, ii adreseaza un mesaj dur pe Facebook ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce un politist din Timis a fost impuscat in misiune de catre un barbat urmarit pentru talharie.

"S-a mai prapadit un politist aflat in misiune, doamna Carmen Dan. De asta data, impuscat de un infractor recidivist, urmarit international. Nu doamna ministru, colegul nostru nu avea echipament de protectie, nu era dotat cu vreuna dintre miile de veste antiglont promise in urma cu doi ani.

Nu doamna ministru, politistul ucis si colegii lui nu erau inarmati cu pistoalele de ultima generatie promise, ci cu pistoletele Carpati, vechi, decalibrate si absolut neperformante. Stim, doamna ministru, ca partidul care v-a propulsat in functie a risipit energii si resurse deosebite pentru amnistie, pentru gratiere, pentru reducerea limitelor prescriptiei faptelor penale.

Poate ca de aceea, doamna ministru, nu v-a mai ramas timp sa va ganditi la politistii injunghiati in gari si la cei impuscati in misiune, la lipsurile logistice deosebite ale celor care-si desfasoara activitatea in strada. Stim insa sigur ca va veti grabi cu inaintarea in grad, post mortem, a EROULUI NOSTRU! Gest care nu mai foloseste nimanui, doamna ministru...", a scris Traian Berbeceanu, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.